Workshop

Ben je op dit moment je eigen stijl even kwijt? 

Misschien heb je de afgelopen jaren een persoonlijke verandering doorgemaakt waardoor de kleding die je nu draagt niet meer bij je past. Maar het kan ook zijn dat je het gewoon even niet meer weet. Wat vind je nou echt leuk aan kleding en hoe maak je zelf een toffe outfit?  

Ik heb goed nieuws! Je kan jouw eigen en unieke kledingstijl weer terugvinden op zondag 15 september tijdens de 

Workshop ontdek je eigen kledingstijl

Meld je nu aan, dan weet je zeker dat je een plek hebt!

Wat gaan we tijdens de workshop doen?

  • Tijdens deze workshop leer je verschillende kledingstijlen kennen. Je gaat ontdekken wat voor kleding je leuk vindt en echt bij jou past. Dus weg met die saaie outfits, vanaf nu kies je alleen nog maar kleding waar je gelukkig van wordt!

  • We gaan het onder andere hebben over kleuren, materialen, pasvormen en natuurlijk geef ik je handige tips hoe je op een simpele manier toffe outfit combinaties kunt maken.

  • We gaan creatief aan de slag met het maken van een outfit moodboard. Duik de fashion tijdschriften in en laat je gevoel vooral het werk doen! Wie weet wat voor spannende outfits er naar boven komen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht?!

  • Tijdens deze middag word je voorzien van heerlijke koffie, biologische thee, frisdrank en huisgemaakte zoetigheden. We zitten op een mooie locatie waar alles tot in de puntjes is verzorgd. 

  • Na de workshop ontvang je een ebook met 20 outfit tips en praktische oefeningen cadeau. Kun je alles wat je die middag hebt geleerd gelijk toepassen op je eigen kleding.

Nog goed om te weten! 

De workshop wordt gehouden in het Work & Healthcafe in Heerhugowaard. De workshopruimte bevindt zich op de 1e verdieping, per trap bereikbaar. Er is geen lift aanwezig. Ruime parkeergelegenheid in de omgeving.

Vriendinnendag, feestje of bedrijfsuitje? 
Deze workshop is uiteraard ook te boeken voor besloten groepen. Stuur mij een bericht en vraag naar de mogelijkheden. 

Resultaat

Je gaat volledig geïnspireerd naar huis en je maakt moeiteloos leuke outfits die echt bij jou passen! 

Wat kost een workshop?

De workshop kost €49,- per persoon inclusief BTW

Hoeveel tijd heb ik van je nodig?

De workshop is van 13.00 – 16.00 

Locatie:

Work & Healthcafe, Parelhof 122-124, Heerhugowaard 

Meld je nu aan voor de workshop!

Klik hier

2024 © Copyright Anita Kemp Stijl Coach | All rights reserved | Webdesign by Gripp_D