Workshop

Wil je jouw outfits meer WOW factor geven? Leren hoe je binnen een handomdraai toffe outfit combinaties kunt maken?

Dan is de stijl workshop – Word happy van je outfit – echt wat voor jou! De workshop zal worden gegeven in het Work & Healthcafe in Heerhugowaard. Houd mijn website en social media in de gaten voor nieuwe workshop datums. De workshop is uiteraard ook te boeken voor besloten groepen. Stuur mij een bericht en vraag naar de mogelijkheden.

Wat gaan we tijdens de workshop doen?

  • Ik geef je 5 simpele tips hoe je zelf een leuke outfit kunt maken. Weg met die saaie outfits en niet weten wat je aan moet trekken. Vanaf nu kies je alleen nog maar kleding waar je gelukkig van wordt!

  • We gaan het hebben over kleuren, prints, materialen, pasvormen en ik geef je nog veel meer weetjes wat er bij een leuke outfit komt kijken.

  • Je mag al je stijlvragen aan mij stellen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een kledingstuk dat je niet meer draagt en graag advies over wil? Je mag 1 kledingstuk per persoon meenemen om tijdens de workshop te bespreken.

  • Tijdens deze middag wordt er goed voor je gezorgd. Je wordt voorzien van heerlijke koffie, biologische thee, sappen en huisgemaakte zoetigheden.

  • Na de workshop ontvang je (per e-mail) een inspirerend ebook met 20 outfit tips en 4 oefeningen cadeau. Kun je alles wat je die middag hebt geleerd gelijk toepassen op je eigen kleding.

Nog goed om te weten! 
De workshopruimte bevindt zich op de 1e verdieping, per trap bereikbaar. Er is geen lift aanwezig. Blijkt dat je de workshop helaas moet afzeggen. Bij afzeggingen 48 uur van te voren wordt 50% van het workshop bedrag in rekening gebracht. 

Resultaat

Je maakt moeiteloos leuke outfits die echt bij jou passen!

 

Wat kost een workshop?

De workshop kost €49,- per persoon, inclusief BTW

Hoeveel tijd heb ik van je nodig?

De workshop is van 13.00 – 16.00 

Locatie:

Work & Healthcafe, Parelhof 122-124, Heerhugowaard 

Meld je nu aan voor de workshop!

Klik hier

2023 © Copyright Anita Kemp Stijl Coach | All rights reserved | Webdesign by Gripp_D