Mix & Match

Heb je genoeg kleding in de kast hangen? De helft draag je misschien niet en voor je gevoel heb je altijd hetzelfde aan? 

Hoe leuk is het dan om met je eigen kleding nieuwe outfits te maken! Je zult zien dat er met je eigen kleding nog zoveel mogelijk is als je het net even op een andere manier met elkaar combineert.

Wat gaan we tijdens een mix & match afspraak doen?

  • We starten met een oefening om te ontdekken wat je huidige kledingstijl is, wat je mooi vindt aan kleding en wat je eventueel zou willen veranderen.

  • Vervolgens gaan we met deze inspiratie in ons achterhoofd aan de slag met de kleding in jouw kledingkast.

  • Heb je kleding waar je over twijfelt? We bekijken samen of kleding mag blijven of richting de kringloop kan. Met de overgebleven kleding gaan we nieuwe outfit combinaties maken!

  • We maken foto’s van al die leuke outfits zodat je niets vergeet en je genoeg inspiratie hebt om met je eigen kleding aan de slag te gaan.

  • Zijn er nog items die echt ontbreken in je kledingkast? Dan noteren we deze voor je persoonlijke shoplijst en geef ik je handige tips waar je deze items het beste kunt shoppen.

  • Als mooie afsluiter krijg je van mij (per e-mail) een ebook boordevol outfit tips en oefeningen cadeau. Kun je thuis nog meer nieuwe outfits maken en daarna vooral heel veel complimenten gaan scoren!

Wil je liever geen afspraak bij jou thuis?

Stop je kledingkast in een koffer en kom naar mij toe. Dat is ook zeker mogelijk. Stuur mij een bericht dan gaan we samen overleggen.

Resultaat

Nieuwe outfit combinaties, zodat je je eigen kleding weer met plezier gaat dragen!

 

Wat kost een mix & match afspraak

Een mix & match afspraak kost €150,- inclusief BTW. Dit bedrag is exclusief reiskosten. 

Hoeveel tijd heb ik van je nodig?

Een mix & match afspraak duurt 3 uur

Locatie:

De afspraak vindt plaats bij jou thuis. Je bent ook welkom bij mij in Hoorn. 

Wil je een afspraak maken?

Jazeker! Klik hier

2024 © Copyright Anita Kemp Stijl Coach | All rights reserved | Webdesign by Gripp_D