BLOG 5

De 2 seconden regel

Twijfel je vaak als het om kleding gaat? Twijfel je of die outfit wel bij je past? Kan het wel? Staat deze kleur mij goed?

Weet je dat je het antwoord op al deze vragen eigenlijk al zelf weet. Om je hierbij te helpen heb ik een simpele tip die altijd werkt: de 2 seconden regel! 

Hoe werkt het? Trek die ene outfit of kleur aan waar je zo over twijfelt. Kijk naar jezelf in de spiegel. Wat is je eerste reactie binnen 2 seconden? Let op! Langer nadenken mag niet.

Its amazing
Denk je JAAA dit is leuk, ik voel me knap, ik word happy van deze outfit en ik krijg een smile op mijn gezicht: BINGO dit is een absolute kledingmatch en past dus volledig bij jou!

Oh no
Denk je NEE ik word niet blij van deze outfit. Ik zie er grauw uit, alsof ik niet heb geslapen en heel hard een antirimpelcréme nodig heb: GEEN bingo dit is overduidelijk geen kledingmatch en past niet bij jou.

Twijfel
Denk je TWIJFEL, ik weet het niet en na 2 seconden weet je het nog steeds niet: dan is het ook NIET de geschikte outfit of kleur voor jou. Uiteindelijk wil je een directe JA. Als je echt twijfelt ga je die outfit nooit dragen en hoe zonde is dat?! 

Mijn advies: Als je blij wordt van kleding, vooral lekker gaan dragen. Dat blije gevoel straal je uit en dan ben je sowieso altijd knap!  Wist je dat de 2 seconden regel niet alleen voor kleding geldt maar eigenlijk voor alle onderwerpen in je leven. Twijfel je? Luister naar je directe gevoel, binnen 2 seconden weet je namelijk het antwoord.

2023 © Copyright Anita Kemp Stijl Coach | All rights reserved | Webdesign by Gripp_D