BLOG 4

Hoge hakken therapie

Heb je een off day, een lastig gesprek waar je tegenop ziet of zit je gewoon even niet lekker in je vel? In dit soort situaties kun je wel een powerboost gebruiken niet waar? Ik heb een handige tip die altijd werkt: trek een paar hoge hakken aan!

Wacht niet op een speciaal moment, maar trek een paar hoge hakken aan als je naar je werk gaat, koffie gaat drinken met een vriendin of ga gewoon de supermarkt in met die badass stappers! Doe je daarna thuis weer je sneakers of pantoffels aan.

Waarom? Als je op hakken loopt ga je automatisch een paar centimeter de lucht in. Je houding verandert, je gaat anders lopen, je voelt je vrouwelijk, elegant en een stuk zelfverzekerder. Het geeft je net weer even die extra power die je nodig hebt om de wereld weer wat beter aan te kunnen! Vergeet niet, voor iedereen is er een hak. Een kleine hak, blokhak of killer heel, vind gewoon de hak die bij jou past.

Ben je geen hakken fan en loop je liever op sneakers? Zet dan een keer je haar in de krul, doe een sexy jurk aan of zet die dure zonnebril op je neus. Geeft ook een lekkere dosis power en dat is uiteindelijk waar het om gaat! 

Hoge hakken

Ik zeg proberen! Laat je weten of het werkt?

2023 © Copyright Anita Kemp Stijl Coach | All rights reserved | Webdesign by Gripp_D