BLOG 2

Kopieer de look

Heb je geen outfit inspiratie? Vind je al je eigen kleding saai en wil je graag iets anders? Dan heb ik een handige tip voor je. Je hoeft het namelijk allemaal niet zelf te bedenken. Kopieer gewoon de look!

Nu hoor ik je denken; kopiëren is toch uit den boze, ik moet mijn eigen stijl hebben, dus dat kan en mag toch zeker niet? Daar ben ik heel simpel in. Als jij een leuke outfit ziet in een tijdschrift, webshop of bij jouw favoriete stijlicoon waarom zou je dat niet mogen kopiëren? Als jij happy wordt van die outfit, het staat je leuk en het voelt goed dan zeg ik missie geslaagd!

Hoe werkt het dan? Het is eigenlijk heel simpel.

Leuke outfits verzamelen
Pak een stapel tijdschriften en scheur leuke outfits uit die je aanspreken en plak deze op een vel papier. Ben je niet zo’n oldskool knip en plak type kijk dan online voor outfits bij webshops die je leuk vindt of op Pinterest. Bewaar de afbeeldingen op je telefoon in een aparte map of maak een eigen inspiratie bord op Pinterest waar je alles bewaart en kunt terugzien.

Natuurlijk heb ik er aan gedacht om het makkelijk voor je te maken! Op Pinterest @anitakempstijlcoach heb ik een lookbook voor je gemaakt met verschillende kledingstijlen en looks waarin je lekker kunt rondneuzen en outfits kunt uitzoeken. Scheelt weer een hoop zoekwerk!

Ga op zoek naar die leuke outfit  
Dan komt de volgende stap. Kijk of je die leuke outfit bij elkaar kunt verzamelen in jouw favoriete winkels of webshops. Gebruik shopfilters om het jezelf makkelijk te maken. Zoek je een rode trui, dan is het heel handig om op producttype te selecteren en de gewenste kleur aan te vinken. Kan ontzettend schelen in je zoek missie en op deze manier hoef je niet alles door te spitten.

Natuurlijk zal de outfit niet helemaal precies hetzelfde zijn (omdat het niet altijd te vinden is), dus mix je een bepaald item dat je wel hebt gevonden toch weer met de kleding in je eigen kledingkast. En voilà heb je zo toch weer je eigen stijl en look gecreëerd met een vleugje outfit kopie!

Kopieer

2024 © Copyright Anita Kemp Stijl Coach | All rights reserved | Webdesign by Gripp_D