Hoi ik ben Anita!

 

Een passie voor mode heb ik altijd al gehad. Ik heb jarenlang volgehouden dat ik modeontwerpster wilde worden (oh yess lang leve de modewijzer!). En ja als tiener wist ik gewoon dat ik een eigen kledingwinkel wilde hebben. 

Mijn passie was overduidelijk aanwezig maar toch heb ik er te weinig mee gedaan. Ik heb 18 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Van juridisch werk, het geven van verzuimadvies tot manager van een consultancy afdeling. Verschillende functies die totaal niets met mode te maken hadden. Een mooie tijd en in deze jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Maar toen, noem het noodzaak, ben ik uiteindelijk toch van richting veranderd. 

Ik heb een ongeval gehad dat mijn leven totaal op zijn kop heeft gezet. Vanaf dat moment heb ik geleerd dat het hele leven binnen één dag anders kan zijn. Dus toen moest het gewoon anders en dat ben ik gaan doen. Ik ben mijn passie voor mode en kleding achterna gegaan!

Naast het verslinden van ontelbare fashion boeken ben ik verschillende stijlworkshops en opleidingen gaan volgen. Dit heb ik onder andere gedaan bij de Styleschool By Danie in Amsterdam (nu bekend als 55 creative business school) en de Stylingguide Academy in Arnhem. Hier haalde ik zoveel plezier en energie uit, toen wist ik; hiermee ga ik verder!

Vervolgens heb ik een tijd in een exclusieve modewinkel gewerkt en toen wist ik het;

Ik wil mijn eigen bedrijf als stijlcoach

En Yesss dat ben ik ook gaan doen! 

En nu? Als stijlcoach help ik al die leuke vrouwen met hun stijlvragen en wensen. Ik heb altijd de missie gehad, in welk vakgebied dat ook was, om mijn kennis te delen en daarmee anderen te helpen. Hoe gaaf dat ik nu vrouwen slimmer mag maken met mijn kleding tips, oefeningen en inspiratie. Daar word ik echt ontzettend blij van!

Nog leuk om te weten: ik hou van lachen, naar het strand gaan, zon in de ochtend, cappuccino, leuke mensen om mij heen, ik kan niet zonder spotify, ik ben een echte sieraden junkie (ekster for life!), ik hou van kleur, prints, af en toe een glitter, een tikkeltje klassiek, ik verzamel sneakers en ik ben fan van mijn leren jackie.  

Tot zover over mij,

Hopelijk zie ik jou snel!

PORTFOLIO

Check out my work

Een kleine impressie van social media

2024 © Copyright Anita Kemp Stijl Coach | All rights reserved | Webdesign by Gripp_D