Hoi, ik ben Anita!

Een passie voor mode heb ik altijd al gehad. Ik heb jarenlang volgehouden dat ik modeontwerpster wilde worden (oh yess lang leve de modewijzer!). En ja als tiener wist ik gewoon dat ik een eigen kledingwinkel wilde hebben. Mijn passie was overduidelijk aanwezig maar toch heb ik er in eerste instantie te weinig mee gedaan. Ik heb 18 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. In verschillende functies die totaal niets met mode te maken hadden. Een mooie tijd en in deze jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Maar toen, noem het noodzaak, ben ik uiteindelijk toch van richting veranderd.

Het moest gewoon anders en dat ben ik gaan doen! Naast het verslinden van ontelbare fashion boeken ben ik verschillende stijl workshops en opleidingen gaan volgen. Dit heb ik onder andere gedaan bij de Styleschool By Danie in Amsterdam en de Stylingguide Academy in Arnhem. Hier haalde ik zoveel plezier en energie uit, toen wist ik; hiermee ga ik verder!

En nu? Als stijlcoach help ik al die leuke vrouwen met hun stijlvragen en wensen. Ik heb altijd de missie gehad, in welk vakgebied dat ook was, om mijn kennis te delen en daarmee anderen te helpen. Hoe gaaf dat ik nu vrouwen slimmer mag maken met mijn kleding tips, oefeningen en inspiratie. Daar word ik echt ontzettend blij van!

Nog leuk om te weten: ik hou van lachen, naar het strand gaan, zon in de ochtend, cappuccino, leuke mensen om mij heen, ik kan niet zonder spotify, ik ben een echte sieraden junkie (ekster for life!), ik hou van kleur, prints, een tikkeltje klassiek, ik verzamel sneakers en ik ben fan van mijn leren jackie.  

Tot zover over mij,

Hopelijk zie ik jou snel!

PORTFOLIO

Check out my work

Een kleine impressie van social media

2023 © Copyright Anita Kemp Stijl Coach | All rights reserved | Webdesign by Gripp_D